sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Matkakuumetta

Syyspäivä, täällä mökillä, on kaunis. Luumupuut eivät vieläkään ole tyhjiä hedelmistä.
Eilinen jysäytti: minun piti käydä pankkiautomaatilla, mutta se ei suostunut antamaan yhtään mitään. Hermostuin monen Elämä pelissä- pisteen verran! Mitä tehdä? Maanantaina on lähtö ja pankkiautomaatti temppuilee! Sovimme Rakkaan Naapurin kanssa, että siirtäisin hänen tililleen rahaa ja hän nostaisi omalla kortillaan. Ajoimme kuulaassa syysaamussa Sillvikistä Kamppulaan. Pankkiautomaatti ei ollut suostuvainen kenellekään. Eteenpäin kaupunkiin. Sieltä sain mitä tarvitsin omalla kortillani.
Kyllä raha rauhoittaa!

Vallitiellä ihailin lammen rannalla pieniä, vähälehtisiä, keltaisia koivuja, joissa oli tuhansia pisaraprismoja. Todella kaunista!

Huomenna se sitten tapahtuu. Lähtö Nepaliin jo viidettä vuotta ompelemaan tyttöjen kanssa kaikenlaista tarpeellista. Helsinki - Istanbul - Delhi - Katmandu. Perillä tiistai aamuna klo 9.

Matkatavaroissa on ompelutarvikkeita (neuloja joka sorttia), lankarullia, virkkuukoukkuja, neulepuikkoja, saksia, piirustus- ja maalausvälineitä, yksi keppinukke, lämpökerrasto kylmiä öitä varten ja tammikuussa hankkimani kamera.

Tapaan tänään vielä Keijun ja kuulen hänen kuulumisensa pyhiinvaellukselta. On se aika epeli: tarpoi yli 500 kilometriä Espanjan helteessä.

Kirjoitan seuraavan kerran terveiseni maailmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti