keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Takaisin koulutukseen, Heurekaan!

Siitä on aikaa kun olen ollut koulutuksessa. Kevättalvella Heureka etsi 70-vuotta vanhoja ihmisiä Dialoginäyttely-opas työhön noin neljäksi kuukaudeksi. Lähetin kuvauksen toiminnastani ja halukkuudestani  tuohon pätkätyöhön.  Hakijoita oli lähes 600. Sain kutsu testiin noin 120 muun kanssa. Pääsin 30 joukkoon, jotka pääsivät koulutukseen. Työsopimuksen allekirjoitustilaisuudessa sain kuulla, että meillä valituilla on kuukauden koeaika ja huumetestiin on suostuttava.
Tähän mennessä olemme saaneet tuntea nykyisen työhönottoprosessin kiemuroita. Olen koko elämäni tehnyt töitä, mutten koskaan ole käynyt tällaisia kiemuroita. Se kertoo kehityksestä ja on turvana sekä työntekijälle, että työnantajalle.
Ymmärrän sen hyvin, mutta energiaa se vie.
Olen nyt ollut koulutuksessa puolitoista viikkoa.
Mukavaa on ollut. Koulutus on ollut tiivistä, mutta antoisaa.
Jännittää vain miten muistaa kaiken sen mitä pitää muistaa. Tänään hoksasin, etten ole yksin jännitykseni kanssa. Juuri kun opettaja on jotain sanonut kysyy joku hänen juuri esittämäänsä asiaa.
Se kuuluu vanhuuteen! Dialogi ajassa - onnellinen vanheneminen. Siitähän tässä on kyse ja kaikkinensa koko elämä on kuin räsymatto tai valtaisa alati muuttuva palapeli.
Toivon Heurekan näyttelyyn runsaasti osallistujia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti