lauantai 29. joulukuuta 2012

Tästä se taas alkaa! (Puutarhahommat)

Aamuisin ajatukseni ovat vielä Nepalissa. Letittelen tyttöjen hiuksia unissani. En osaa vieläkään tehdä sellaisia kukkia lettinauhoista, kuin tytöt tekevät. Alimmassa kuvassa tytöt täyttävät mustekynänsä ennen kouluunmenoa.
 Muistot menevät 55 vuoden taakse, kun tein omiin letteihini mitä erilaisimpia, kirjailtuja "letinlämmittimiä".

Eilen se sitten tapahtui! Posti toi elämänpelastajan. Isoäidin kasvit lähetti siemenluettelon! MIKÄ RIEMU! Tutkin jokaisen sivun kynän kanssa: Purppuratulikukka, Kellohunajakukka, Punakosmos, Kaunokainen, Kaukasiantörmäkatkero, Rohtosormustinkukka, Parsasalaatti, Ahomansikka, Rohtosormustinkukka, erilaiset tomaatit: amppeleihin, kasvihuoneisiin, avomaalle, varkaidenkanssa ja poistettavat varkaat, kurpitsat: Jättiläiset ja pikkuriikkiset, koristekurpitsat.
Aivan hullaannun ja asetun vasta, kun lasken kustannukset. On todettava, että kalliita ovat! Pitää käydä luettelo läpi uudelleen, kun ensi kiihko on laantunut. Lupaan kuitenkin ostaa yhden uutuuden!


Olenhan kerännyt krassin siemenet, akilleijat, samettikukat, petuniat, sormustinkukat ja villiruusut jo syksyllä. Amppeleihin laitan taas tavallisia mansikoita vanhojen rönsyistä. Venäläiset vieraat ihmettelivät niitä viime vuonna. Ihmetelkööt tulevanakin kesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti